INFORMATIEBRONNEN

Toen ik na mijn diagnose “ongeneeslijk” begon een alternatieve weg te zoeken, wist ik wat betreft kanker van niets. Maar dat veranderde snel, dankzij lieve mensen om mij heen, dankzij boeken uit de bieb, boeken gekocht of mij toegestuurd, en zeker ook dankzij mensen die informatie op het internet hadden gezet voor mensen zoals ik. De meeste van deze mensen kan ik hier niet noemen: ik vergaarde informatie en vergat vaak de bron. Info stroomde binnen per email, telefoon, persoonlijke contacten. Als ik op deze website informatie heb gezet die exclusief van jou afkomstig is, en het was niet jouw bedoeling dat ik het op deze manier zou gebruiken – dan spijt mij dat bijzonder. Het is niet mijn intentie iemand tekort te doen. Ik verdien niets met deze website – mijn doel is slechts behulpzaam te zijn – zoals ook anderen mij behulpzaam waren. Ik dank allen die hebben bijgedragen aan mijn informatie uit de grond van mijn hart.

Hieronder volgt in elk geval een lijstje van bronnen op internet en boeken die zeker hielpen mijn inzichten te verdiepen:

Websites:

http://www.kankervoorbij.com/

http://mijnstrijdtegenkanker.wordpress.com/ (Linda’s blog)

http://kanker-actueel.nl/

http://www.cancertutor.com/

http://www.cancure.org/

http://www.cancerfightingstrategies.com/

http://www.self-helpcancer.org/

Boeken:

R. Béliveau en D. Gingras: “Eten tegen kanker”.

D. Servan Schreiber: “Anti-Kanker”.

Ard Pisa: “Wat Angelina niet wist over kanker, maar wel had moeten weten”.

Speciale dank ben ik verschuldigd aan R. Webster Kehr, beheerder van de website cancertutor.com. Hij gaf mij toestemming de informatie op zijn website te vertalen en te gebruiken voor Nederlandse lezers. Waarvoor mijn oprechte dank! Ik heb er een goed gebruik van gemaakt – ingekort, en aangepast aan Nederlandse mogelijkheden.

Voor wie het Engels goed machtig is raad ik de site www.cancertutor.com trouwens zeer aan als aanvulling – er staat veel méér op dan ik op deze website kon plaatsen.

Ook zijn er nog twee Engelstalige e-books die ik van harte aanbeveel:

http://www.scribd.com/doc/7099500/Natural-Cancer-Treatments-That-Work

en

http://www.wyocare.org/wyocare_static/images/Cancer-StepOutsideTheBox3rdEdition.pdf

Verder zal ik in de teksten op deze website zo af en toe verwijzen naar adressen op internet – in de hoop dat ze dan aktueel zullen zijn… En zoveel als mogelijk geef ik ook website-adressen waar je bepaalde produkten kan kopen – louter om jullie tijd en moeite te sparen (ik heb met geen enkele van deze leveranciers een speciale band – ook niet financieel – en je kan alle produkten natuurlijk op veel andere plekken kopen – even goed).

 

Groentje kopie