OVER MIJ EN DEZE WEBSITE

Op 1 maart 2012 kreeg ik de diagnose “ongeneeslijke longkanker – nog een paar maanden te leven – met chemo héél misschien een paar maanden extra”. Die chemo heb ik na enig aarzelen geweigerd – ik wist toen al dat dit mijn kwaliteit van leven waarschijnlijk volstrekt zou vernietigen – het was een zware chemo, de lijst van bijwerkingen loog er niet om! “Kwaliteit van leven is ook een punt”, zei mijn arts begrijpend en ze respecteerde mijn keuze.

Sindsdien heb ik mij voluit gestort in het alternatieve circuit – ik wist daar eigenlijk niets vanaf – en er ging een wereld voor mij open – de wereld van kanker alternatief behandelen.

Uit alle mogelijke alternatieve en natuurlijke benaderingen van kanker koos ik persoonlijk Resonantietherapie (“Rife”, zie het Hoofdje “Elektro-magnetische therapie – Rife e.a. –  links op deze website), aangevuld met Dieet, diverse vitaminen en supplementen, het Budwig-papje, een Hulda Clark zapper en andere aanvullingen… zoals een handoplegger, gebed en meditatie, reconnective healing.

Dit alles is nu al een hele tijd aan de gang. Ik ben niet snel overleden, ook  niet genezen, maar wel behoorlijk vooruit gegaan – een volgens de artsen volstrekte onmogelijkheid die mijn huisarts al de term “medisch wonder” ontlokte. Medisch gezien kan ik dus in elk geval zeggen dat de kanker heeft zich niet uitgebreid!

Ja! Dat was waar ik het allemaal voor deed – het zoeken en zoeken naar methoden om mezelf te helpen! Op dit moment ben ik blij en dankbaar – iedere dag is kostbaar – ik heb nooit geweten hoezeer ik het leven waardeerde en koesterde, tot ik het bijna kwijt was…

Dit is mijn verhaal, en tegelijkertijd de achtergrond van deze website over kanker alternatief genezen. Ik heb in het begin zo moeten zoeken en tobben om de hulp en info te vinden die ik nodig had. Het was zo’n wanhopige tijd! Daarom groeide in mij het verlangen om anderen deze ellende zo veel mogelijk te besparen. Ik begon met een document waarin ik allerlei informatie bijhield – en deze website is nu het uiteindelijk resultaat. Voor jullie! Dat jullie maar allemaal mogen ontdekken dat kanker niet dodelijk hoeft te zijn – en dat er mogelijkheden zijn om niet alleen geholpen te worden, maar vooral ook om daarnaast  jezelf te helpen – of de mensen te helpen die je na staan!

Als je besluit om, naast de mogelijkheden die de reguliere geneeskunde je biedt, ook aanvullende therapieën te volgen, dan raad ik je aan deze website goed te lezen en te proberen zelf een keuze te maken uit het gebodene. Ieder mens is anders – wat goed is voor mij, kan wel eens minder uitpakken voor jou. Daarom heb ik ook zoveel mogelijk therapieën en ideeën die mensen mij aanreikten op deze website gezet – zodat je desgewenst een “pakket” kan samenstellen dat past bij jou. Dat is namelijk essentieel, dat je zelf voelt “dit is het voor mij”. Het is dat gevoel dat de kansen op genezing meteen al met …tig procent verhoogt! Geloof er in, en ga er voor!