Lieve bezoeker

Anneke Smit-Boerma kreeg in maart 2011 de diagnose longkanker met uitzaaiingen in haar hele lichaam. Haar prognose was nog 2 maanden, met chemo misschien nog een maand langer. Met alternatieve behandelingen maar bovenal door haar grote liefde voor het leven wist zij nog meer dan 5 jaar te overleven. Op 11 april 2016 is zij uit het leven gegleden.

Staande ovatie

Kort voor haar dood heb ik haar in een theater in Nederland geïnterviewd. Aan het eind van dit gesprek kreeg ze een minutenlange staande ovatie van het publiek. Klik hier om deze interviews te bekijken.

Ik weet dat veel van de mensen die deze website bezoeken ook onder de indruk zijn van haar instelling en de informatie die zij deelt.

Laatste eerbetoon

Op mijn site heb ik een pagina ingericht waar je een bericht voor Anneke kunt achterlaten (dat is helaas op deze site niet mogelijk). Klik hier om haar een laatste eerbetoon te geven. Het zal haar goed doen ‘aan gene zijde’.

Met vriendelijke groeten,
Henk Fransen

PS. Anneke heeft mij gevraagd haar website na haar dood te onderhouden zodat de info niet verloren gaat. Hier vind je meer informatie over mij.