KANKER ALTERNATIEF GENEZEN

OVER MIJ EN DEZE WEBSITE

Op 1 maart 2012 kreeg ik de diagnose “ongeneeslijke longkanker – nog een paar maanden te leven – met chemo héél misschien een paar maanden extra”. Die chemo heb ik na enig aarzelen geweigerd – ik wist toen al dat dit mijn kwaliteit van leven waarschijnlijk volstrekt zou vernietigen – het was een zware chemo, de lijst van bijwerkingen loog er niet om! “Kwaliteit van leven is ook een punt”, zei mijn arts begrijpend en ze respecteerde mijn keuze.

Sindsdien heb ik mij voluit gestort in het alternatieve circuit – ik wist daar eigenlijk niets vanaf – en er ging een wereld voor mij open – de wereld van kanker alternatief behandelen.

Uit alle mogelijke alternatieve en natuurlijke benaderingen van kanker koos ik persoonlijk Resonantietherapie (“Rife”, zie het Hoofdje “Elektro-magnetische therapie – Rife e.a. –  links op deze website), aangevuld met Dieet, diverse vitaminen en supplementen, het Budwig-papje, een Hulda Clark zapper en andere aanvullingen… zoals een handoplegger, gebed en meditatie, reconnective healing.

Dit alles is nu al een hele tijd aan de gang. Ik ben niet overleden – dat merken jullie al. Ik ben (nog) niet genezen tot op heden, maar wel behoorlijk vooruit gegaan – een volgens de artsen volstrekte onmogelijkheid die mijn huisarts al de term “medisch wonder” ontlokte. Medisch gezien kan ik dus in elk geval zeggen dat ik nu “in remissie” ben – de kanker heeft zich niet uitgebreid, en lijkt minder te worden!

Ja! Dat was waar ik het allemaal voor deed – het zoeken en zoeken naar methoden om mezelf te helpen! Op dit moment ben ik blij en dankbaar – iedere dag is kostbaar – ik heb nooit geweten hoezeer ik het leven waardeerde en koesterde, tot ik het bijna kwijt was…

Dit is mijn verhaal, en tegelijkertijd de achtergrond van deze website over kanker alternatief genezen. Ik heb in het begin zo moeten zoeken en tobben om de hulp en info te vinden die ik nodig had. Het was zo’n wanhopige tijd! Daarom groeide in mij het verlangen om anderen deze ellende zo veel mogelijk te besparen. Ik begon met een document waarin ik allerlei informatie bijhield – en deze website is nu het uiteindelijk resultaat. Voor jullie! Dat jullie maar allemaal mogen ontdekken dat kanker niet dodelijk hoeft te zijn – en dat er mogelijkheden zijn om niet alleen geholpen te worden, maar vooral ook om daarnaast  jezelf te helpen – of de mensen te helpen die je na staan!

Als je besluit om, naast de mogelijkheden die de reguliere geneeskunde je biedt, ook aanvullende therapieën te volgen, dan raad ik je aan deze website goed te lezen en te proberen zelf een keuze te maken uit het gebodene. Ieder mens is anders – wat goed is voor mij, kan wel eens minder uitpakken voor jou. Daarom heb ik ook zoveel mogelijk therapieën en ideeën die mensen mij aanreikten op deze website gezet – zodat je desgewenst een “pakket” kan samenstellen dat past bij jou. Dat is namelijk essentieel, dat je zelf voelt “dit is het voor mij”. Het is dat gevoel dat de kansen op genezing meteen al met …tig procent verhoogt! Geloof er in, en ga er voor!

Mocht je ondanks alles vastlopen – niet weten wat te doen, dan kan je mij mailen door te klikken op “contact” boven in de balk. Vul het formuliertje in, stel je vraag en ik zal je zo goed mogelijk antwoorden… Advies geef ik niet, ik denk echter wel met je mee. Maar doe dit  alleen indien echt nodig – want nogmaals: wat je zelf kiest, is waarschijnlijk het beste voor jou!

 

P1000879

WAT ER DAARNA BIJ MIJ GEBEURDE…

Het leven staat niet stil – dus inderdaad: er gebeurde daarna toch weer van alles. Op maandag 6 oktober 2014 kreeg ik een heftige buikgriep (of althans iets dat daarop leek… noro-virus? crisis in het kanker-proces? iets anders? ik weet het niet). Enfin, buikgriep heerste, dus ik maakte me geen zorgen. Het zou wel overgaan, dacht ik. Helaas echter bleek mijn lichaam het niet aan te kunnen. Wekenlang had ik hoge koorts – vaak 40˚ – ik kon niet eten, moeizaam drinken, en eigenlijk kon ik niets. Ik lag in een soort halve coma, herkende niemand meer, was me niet bewust van mijn situatie. De huisarts en zijn vervangers verwachtten dat ik dood zou gaan – ik lag volgens iedereen op sterven. John verpleegde mij zo goed mogelijk – en dankzij die goede zorgen begon ik na een maand toch weer wat te eten – muizenhapjes, maar toch weer iets…. Ik bleek totaal verzwakt echter – kon geen stap op eigen kracht verzetten, een glas water optillen lukte niet want het was te zwaar. Alle spieren leken wel verdwenen en ik was zo’n 10/12 kilo afgevallen.

In de periode daarna begon ik heel voorzichtig wat bij te komen – maar dat ging heel langzaam, vooral omdat de koorts diverse keren terugkwam. Medio januari 2015 was ik toch heel wat beter, maar nog niet terug op het punt waarop ik in oktober begon. Mijn kracht was lang niet wat het was – en ik kon nog weinig aan. Ik begon immers al op halve kracht, en het duurde ook heel wat tijd eer ik weer een beetje wat kon eten.

Wat heb ik hiervan geleerd? Wel, dat je het maar nooit weet – hoe het zal lopen heb je uiteindelijk niet in eigen hand… Verder is kanker niet de enige ziekte die je kan krijgen. Het is oppassen geblazen met griepjes en kou – als kankerpatiënt ben je behoorlijk bevattelijk.

Intussen was ik dus wel erg dankbaar dat ik nu toch weer herstellende was – een wonder op zich, toen iedereen alweer dacht dat ik zeker dood zou gaan.

Ik heb trouwens in al die maanden mijn dieet, supplementen en therapieën uiteraard niet kunnen volhouden. Eerst kon ik helemaal niets eten, drinken was zoals ik zei ook al moeizaam, en het slikken van supplementen was ondenkbaar. Mijn geliefde Budwig-papje kon ik ook na enige tijd nog steeds niet door m’n keel krijgen. Resonantietherapie (Energy Healing) was veel te ver weg. Ik moest het allemaal loslaten, er zat niets anders op. Toen, na enkele maanden, begon ik langzamerhand de zaak weer wat op te bouwen. Beetje bij beetje – maar het kostte tijd. Inderdaad loslaten dus, en aanvaarden dat het ging zoals het ging. Ik hield goede hoop…

Maart 2015 kwam er nog een tegenvaller: er was een griep-epidemie, en ja hoor, ik deed weer mee. Best link dus, maar ook dit bleek ik na een week of vier toch weer te boven te komen.

Ik hield dus goede hoop! De verschijnselen van de longkanker waren niet verergerd – en zijn nog steeds niet verergerd. Inmiddels is het december 2015 – en ik ben nog steeds herstellende van die klappen. Zeg maar: minder fut en kracht dan vóór oktober 2014, maar het blijft vooruitgaan – met muizen-stapjes. Inmiddels kan ik weer naar Veldhoven met het OV, ik kan een boodschapje doen, zelfs een stukje fietsen – maar ik ben eerder moe dan vroeger. Ook mijn maag is nog steeds niet de oude – en dat is vervelend want ik kan daardoor moeilijk bijspijkeren. Toch blijft er een stijgende lijn merkbaar in mijn conditie – tergend langzaam, maar hij is er. Dus ik houd die goede hoop nog steeds vast – ik ga weer vooruit. Ook de kanker schijnt stabiel te zijn – en inmiddels probeer ik alweer wat kuren en kuurtjes om ook dat proces vooruit te helpen (waaronder recentelijk een soort GcMAF achtige yoghurt – echt weer iets nieuws – sinds kort op de website). Kortom: het gaat eigenlijk best goed!