Na de eerste dagen kan je naar zeggen twee wegen kiezen op het pad van kanker alternatief genezen

Een weg voor als je veel haast hebt

Op Cancertutor.com vond ik suggesties voor mensen die veel haast hebben (nog maar een paar dagen/weken/maanden te leven). Voor deze suggesties kan je hier links gaan naar het Hoofdje “Als haast geboden is”. Mensen volgen dan deze suggesties totdat ze de tijd hebben kunnen nemen om rustig verder te kijken. Het zou dan echter goed zijn dan ook even het hoofdje links getiteld “Het Herxheimer Effect” te lezen! (Trouwens, mensen met òf alvleesklierkanker òf longkanker zouden er naar verluid altijd goed aan doen deze weg te volgen!)

Een weg voor als je wat minden haast hebt

Voor mensen die geen super-haast hebben (bedoeld wordt: je kreeg bijvoorbeeld van de artsen een goede kans op meer dan een half jaar overleven), is er het begin-dieet en het Budwig-papje – dan heeft men naar zeggen alvast een goede start gemaakt. Ik vond verder de volgende suggesties…

Kijk welke kuur of kuren jou aanspreken, ga daarbij uit van je eigen gevoel, maar gebruik daarnaast ook je verstand.

Je keuzes zullen afhangen van een combinatie van een aantal factoren…

ga je voor een combinatie van regulier en alternatief, wees dan voorzichtig. Je behandelend artsen moeten weten wat jij in je lijf stopt – doe de dingen dus in overleg. Gelukkig kan gezonde voeding nooit kwaad! Ook resonantietherapie of het gebruik van een zapper zijn goede mogelijkheden, en kunnen nooit kwaad.
is een alternatieve natuurlijke behandeling van kanker je keuze, wellicht de enige keuze die je nog rest, overleg ook dan zo mogelijk met een deskundige. Vaak zal een arts met kennis van natuurgeneeskunde je kunnen helpen, een homeopathisch arts, of een orthomoleculair… als het kan…
en tenslotte ook: wat zijn je financiële en praktische mogelijkheden? Bedenk dat stress heel slecht is voor kankerpatiënten. Doe dus geen gekke dingen, ook niet financieel, denk na over je keuzes, en als je vastloopt: overleg met een ter zake kundig iemand!

Het beste is om zo veel mogelijk alle informatie op deze website goed in je op te nemen, en te zien hoe ver je komt met deze ervaringen van anderen die jou voorgingen – ervaringen die hier met jou worden gedeeld.

Mocht je er echter niet uitkomen, dan kan je me mailen: klik op “contact” rechtsboven op de pagina. Ik geef dat zo snel mogelijk een reactie. Echter: bedenk wel dat ik GEEN medische of andere adviezen geef – ik denk met je mee, maar uiteindelijk ben JIJ degene die zelf kiest wat je doet. Het is immers jouw lijf, jouw ziekte, jouw hoop op genezing!

Nog een suggestie hierbij: wat je ook kiest, lees allereerst even het hoofdje links getiteld “Het Herxheimer Effect”. Dit vertelt je over verschijnselen die je kan krijgen als je alternatieve kanker-kuren of diëten volgt (en soms ook reguliere!). Het kan je veel angst en zorg besparen!

VIND JE HET ALLEMAAL TE LASTIG, DAN KAN JE GAAN DAN NAAR HET HOOFDJE “TWEE VOORBEELDEN VAN EENVOUDIGE PROTOCOLLEN” – JE KAN DAN ÉÉN VAN DE TWEE KIEZEN, EN DAAR VOORLOPIG MEE BEGINNEN.