6. Indien weinig geld

Als je heel weinig geld hebt, zijn er veel alternatieve natuurlijke anti-kanker kuren die onbereikbaar zijn. Dat is zeker heel jammer en vervelend, maar ik heb toch een goed bericht: een aantal van de beste en meest krachtige kuren zijn vaak wel binnen je bereik! “Duur” wil namelijk juist in dit geval lang niet altijd zeggen “goed” of “beter”.

Hieronder geef ik je een lijstje van de minst prijzige kuren – die hopelijk ook voor jou haalbaar zullen zijn. Ze staan op deze website gewoon tussen de andere kuren – ook de wat meer welgestelden zullen ze ongetwijfeld proberen – dus je kan ze opzoeken en aanklikken in de lijst van onderwerpen die je hier links op deze website vindt.

Let ook goed op de dieet-adviezen. In het begin geef ik de manier waarop je niet-biologische groenten en fruit heel aardig kan reinigen. Honderd procent ideaal is dat natuurlijk niet – maar zeg nou zelf: wat is dat wel in deze wereld? Heus, met de reinigingstips kom je een heel eind – het scheelt echt!

IK HERHAAL HIER VERDER DUS WAT INFO DIE OOK ELDERS OP DE WEBSITE STAAT. VOOR DETAILS KIJK JE OP DE WEBSITE BIJ DE HOOFDJES HIER AAN DE ZIJKANT.

Deze kuren zijn trouwens te combineren – dus stel een “pakket” voor jezelf samen. Je kan daartoe kijken onder het Hoofdje links “Een eenvoudige uitleg” – daar staan de diverse elementen die samen een krachtig “pakket” vormen! Als je aarzelt over je “pakket” kan je me mailen: klik op “CONTACT” boven aan de pagina.

 DIEET

Hoewel biologisch eten voor minima meestal niet haalbaar is, is het best mogelijk een behoorlijk anti-kanker dieet te volgen. Koop wat je kan biologisch. En volg verder de instructies voor het reinigen van niet-biologisch voedsel, na de eerste streep, tamelijk aan het begin van het Hoofdje aan de zijkant “Dieet”.

BELANGRIJK: HET BUDWIG-PAPJE

(Zie het Hoofdje links: “Budwig papje)”. Lijnzaadolie is tamelijk prijzig, maar wel heel belangrijk. Voordeligst is lijnzaadolie volgens mij in grote fles bij EkoPlaza winkels (huismerk). Je doet behoorlijk lang met zo’n fles! (Persoonlijk doe ik met een fles voor onder de 4 euro zo’n twee weken).

TWEE BELANGRIJKE PRODUCTEN

– MSM poeder is best prijzig, maar je doet wel lang met zo’n pot voor 24,99 bij Bol.com

(http://www.bol.com/nl/p/bonusan-msm-poeder-250-gr/9200000005153856/?Referrer=ADVNLGSA0020339200000005153856).

Zie de Hoofdjes

– “Als haast geboden is” onder het subhoofdje “Bestrijden van Cachexia”.

– “Bij Pijn” onder het subhoofdje “MSM (methylsulfonylmethaan)

– “MSM”

– “Bij Chemo” onder het subhoofdje “MSM – eventueel met DMSO”

 

– Natriumbicarbonaat. Voor zo’n 7 of 8 euro heb je een grote pot natriumbicarbonaat (tip: EkoPlaza – soms zijn ze daar ook nog wat goedkoper). Daar doe je een behoorlijke tijd mee (behalve als je er mee gaat baden). Zie de volgende Hoofdjes:

– “Als Haast geboden is” onder het subhoofdje “Zuur en basisch/alkalisch”

– “Dieet”, bij de beschrijving van het reinigen van niet-biologisch voedsel

– “Zuur en basisch/alkalisch”

– “Kuren, divers” onder de subhoofdjes “Ahornsiroop met zuiveringszout” en “Meer Paard van Troje kuren” (honing met natriumbicarbonaat)

– “Baden/hydrotherapie” (Detox-baden)

– “Longontsteking” (Warm Bad)

– “Lever” (Leverwikkel)

– “Urinetherapie” (tegen de verzuring bij deze kuur)

EN DAN NOG EVEN PER “KUUR/ONDERWERP” – ALFABETISCH GERANGSCHIKT

 

2 VOORBEELDEN VAN EENVOUDIGE ALTERNATIEVE PROTOCOLLEN:

            – Neem Protocol 1

ELEKTROMAGNETISCHE THERAPIE (Rife e.a.):

            – Rife frequenties gratis als aanvulling op andere therapieën

Elders op deze site vertel ik over Rife-frequenties (resonantie-therapie). Helaas is deze therapie prijzig – en voor mensen met een minimum-inkomen meestal onbetaalbaar. Echter, er is een manier om toch van een stukje Rife-frequenties te profiteren.

Bij Rife Wave worden Rife-frequenties doorgegeven via de computer. (Ja, dat kan, het zijn geluidsgolven die gewoon via de microfoon van je computer kunnen worden doorgegeven). Deze frequenties zijn volgens hun eigen zeggen niet sterk genoeg om op zich kanker te genezen – maar ze kunnen naar hun zeggen wel bijdragen aan genezing. Via de (Engelstalige) website kan je een gratis lichte versie van deze frequenties krijgen. Voor een klein bedrag extra kan je een zwaardere versie aanschaffen. (En als je het geld niet kan missen: als je ze eerlijk mailt over je situatie geven ze de zwaardere versie ook wel eens gratis: vraag ze “I cannot afford the heavier version you offer: do you know a way to get these frequenties? I suffer from cancer…”)… wie weet lukt ook dat. Maar nogmaals: de lichte versie is sowieso gratis! Kijk op:

http://www.rifewave.com/

Ook in Nederland zijn er plannen om rife-frequenties via de computer door te gaan geven tegen niet al te hoge prijs… Zodra hierover meer bekend wordt plaats ik het op deze website.

ESSIAC THEE

– Essiac thee (zie het gelijknamige Hoofdje) is een goede kuur, en in Engeland is het voor een redelijke prijs te koop. Ik betaal daar £ 10 voor een kuurtje van een maand. Als je zelf losse kruiden koopt en mengt (de verhoudingen heb ik er onder het Hoofdje “Essiac thee” bij gezet) dan ben je in eerste instantie waarschijnlijk meer geld kwijt – maar op de lange duur zal je waarschijnlijk goedkoper uitkomen.

GEBIT

– Behandelingen bij een biologische tandarts vallen gewoon onder de verzekering – dus als je goed bent verzekerd qua gebit – is dit een optie wellicht.

“HEALING CODES”

– De Healing Codes is een populaire techniek waar veel mensen baat bij hebben. Zie het gelijknamige Hoofdje. Wellicht kan je het boek krijgen in de Bieb. En voor wie dit  boek niet kan vinden heb ik een korte samenvatting op deze website gezet – zie het gelijknamige Hoofdje.

KUREN DIVERS

– De meeste van deze kuren zullen redelijk haalbaar zijn, behalve het (biologische) druiven-dieet. De ahornsiroop met zuiveringszout kuur is wel prijzig vanwege de ahornsiroop– maar je doet best lang met een fles. Zoek naar de voordeligste – er is best verschil in prijs!

ONDERSTEUNENDE THERAPIËEN/SUPPLEMENTEN

– Amydalin. Dit is wellicht een optie. Zie http://boinnk.nl/blog/abrikozenpitten-met-vit-b17/. Of kijk bij Turkse of Marokkaanse slagers/kruideniers: soms verkopen ze ook goedkope abrikozenpitten!

– Graviola. Als je familie of vrienden hebt in een tropisch land kan je ze vragen gedroogde bladeren van deze boom op te sturen (zuurzak, soursop, guyabano). Echt heel erg goed!

– Kurkuma. Maak veel kerrieschotels met kurkuma er in – gewoon de kruiderij uit de tropische winkel. Doe er altijd wat zwarte peper bij – dat helpt de opname! Supergoed voor je!

– Mebendazol. Eventueel samen met cimetadine. Een goedkoop middel, zo te krijgen bij apotheek en drogist, en het schijnt effect te hebben!

– Zwart Zaad. Ik koop het in Amsterdam-West in een flinke zak voor nog geen 5 euro: doe ik een hele tijd mee! Zie het Hoofdje “Ondersteunende therapieën/supplementen.

ONTGIFTEN

– Olietrekken

– Sapkuur. Dit is een twijfelgeval. Biologische groenten zijn duur. Maar wortelen en bieten vallen vaak mee in prijs. Of misschien woon je op het platteland en zie je mogelijkheden.

– Koffie-klysma. Dit is wel wat prijzig omdat je goede bio-koffie moet gebruiken, en een klysmaset moet kopen. Maar als je toevallig zo’n set hebt, kan je het misschien wel doen.

– Lever- en galreiniging. Op zich is dit niet zo duur (maar kost wel wat) – je doet het zelf – maar de voorafgaande darmspoeling wel.

– Borstelen van de droge huid.

– Mini-trampoline. Misschien heb je er toevallig één. Of een lekker bedje dat kan dienen…

– Longen.

– Baden/Hydrotherapie.

MMS en DMSO

– Best nog prijzig. Ik kocht een kuurtje voor ik vermoed zo’n maand in Engeland en dat kostte me zo’n 60 euro! In Nederland is het nog iets duurder, vandaar dat ik Engeland koos. Zie het Hoofdje MMS en DMSO. Als het lukt: mooi – maar zoals je ziet op deze pagina, zijn er meer mogelijkheden die minder kosten.

KOMBUCHA

– Genezen van kanker zoals ooit president Reagan? Naar zeggen is dat mogelijk met Kombucha-thee. Zie het Hoofdje “Kombucha”. Een eenmalige aanschaf van € 6,50 (inclusief verzendkosten), want een kombucha werkt als een yoghurt-plantje: het blijft groeien en kombucha-thee maken. Dit is echt een AANRADER! Een top-kuur!

LIPOSOMALE VITAMINE C

Dit kost je niet al te veel, mits je het benodigde apparaatje te pakken kan krijgen: een ultrasoon-reiniger (gebruiken mensen voor sieraden of kleine onderdelen). Voordeel: Vitamine C moet je toch nemen (poeder) en je gebruikt het veel effectiever! Zie het gelijknamige Hoofdje. De aanschaf van Vitamine C poeder en lecithine poeder is best prijzig, maar je doet er dan lang mee, en dit is echt een KUUR. Volgens zeggen even sterk of zelfs sterker als intraveneuze Vitamine C!

MIR METHODE

Is in principe gratis. Zie het gelijknamige Hoofdje.

MSM

Dit noemde ik hierboven al. MSM is minder duur dan MMS (zo’n 30 euro voor een grote pot), en daar doe je dan LANG mee. Niet voor iedereen financieel haalbaar, dat is duidelijk, maar wel erg goed.

NIEUWE GERMAANSE GENEESKUNDE (GNM)

Deze mensen bieden lezingen en cursussen aan, en dat kost je natuurlijk wel iets. Maar als je hun ideeën op internet tot je neemt, kom je ook op jezelf al een heel eind vermoed ik. Zie het gelijknamige Hoofdje. Nieuwe Germaanse Geneeskunde is niet voor iedereen, je moet voelen of het iets is voor jou – maar veel mensen zijn laaiend enthousiast!

RECONNECTIVE HEALING

Ook een heel mooie techniek, waar veel mensen baat bij vinden. Soms een beetje prijzig – daarom heb ik het adres gegeven van iemand bij wie je heel voordelig terecht kan – vraag het haar maar! Je moet dan wel nog naar haar toe – maar verder lukt het dan altijd wel.

SPIRITUEEL EN EMOTIONEEL

Denk niet dat dit een “dooddoener” is. Spirituele en emotionele methoden zijn krachtige werktuigen in de strijd tegen kanker. Mensen genezen er soms helemaal op! En zonder spirituele en emotionele kant aan het werk rond je kanker, heb je echt veel minder kans! Zie het Hoofdje links “Spiritueel en emotioneel”.

URINE-THERAPIE

– Kost helemaal niets – als je het op kan brengen! Zie het Hoofdje links. Ik heb iemand gesproken die van een behoorlijk heftige ziekte (niet kanker, maar toch…) GENAS via deze therapie. En ik ken een vrouw met borstkanker die het toepaste naast haar strenge Budwig-dieet – en met haar gaat het goed.

VITAMINEN

– Deze zijn duur. Los het op met één goede multivitamine! Zo mogelijk wat extra magnesium, en kijk naar het hoofdje “Liposomale Vitamine C” – misschien is dat mogelijk – dat is echt een KUUR.

ZAPPER

– Zie het hoofdje “Hulda Clark: zapper en kruiden” en “super goedkope zapper”. Er zijn meerdere zelfbouw-mogelijkheden voor technisch een beetje handige mensen. Zelf hoor ik daar niet bij, maar als je het zelf kan, scheelt het veel geld!

Ik vond trouwens onlangs ook een zapper voor slechts zo’n € 11,– – te koop in Amerika (inclusief verzendkosten) – gegevens staan ook onder het Hoofdje aan de zijkant.

ZUUR EN BASISCH/ALKALISCH

Natriumbicarbonaat, Appelciderazijn, Citroenen – en een overzicht van welk voedsel de zuurgraad van je lichaam verbetert: financieel waarschijnlijk wel te doen, zie het gelijknamige Hoofdje aan de zijkant – en… heel erg belangrijk. Kanker gedijt in een zure omgeving, maar in een basisch/alkalische omgeving kunnen kankercellen niet leven!

ZUURSTOF

            – Wandelen en beweging

            – Ozonwater d.m.v. een luchtsteen