Eenvoudige uitleg

Omdat het in het begin best ingewikkeld is om je weg te vinden in de wereld van alternatieve natuurlijke behandelingen van kanker – eerst even een overzichtje dat ik haalde uit informatie op cancertutor.com.

Dit is wat de meeste alternatieve “behandelingen” van kanker zijn en proberen te doen:

Dieet (de kankercellen zo min mogelijk voeden, lichaam ontzuren, goede stoffen er in)

Ontgifting (detox, kwalijke stoffen er uit)

Supplementen en vitaminen (je immuunsysteem versterken, soms kankercellen doden)

De zuurgraad van je lichaam verbeteren (doodt kankercellen, stopt uitbreiding)

Meer zuurstof in je lichaam krijgen (doodt kankercellen, stopt uitbreiding)

Electro-medicin (resonantietherapie, zapper, bio-resonantie) (doodt kankercellen en microben, stopt uitbreiding, geeft energie)

Zorgen voor je geestelijk welzijn (versterkt je immuunsysteem, verbetert de zuurgraad in je lichaam, werkt genezend)

EEN HANDIG OVERZICHTJE

Vaak vind je door de bomen het bos niet meer… Daarom heb ik bovenstaande eenvoudige uitleg opgenomen. Een slimme aanvulling daarop is wellicht een aantal schema’s gepubliceerd door Truly Heal (http://trulyheal.com). Jammer genoeg in het Engels – het is niet anders – maar voor wie daar mee uit de voeten kan leek het me toch wel handig!

Het is trouwens altijd aan te raden naast deze middelen en methoden ook verder op de website te kijken – daar staat méér… dit is slechts een overzicht van de meeste bekende manieren van aanpak.

Een zeer goede aanvullende wijze van behandelen die niet onder deze schema’s valt zijn alle vormen van elektromagnetische therapie en andere vormen van electro-medicin. Zie onder het betreffende Hoofdje (Elektromagnetische therapie – Rife e.d.) en ook onder Bob Beck, Hulda Clark en Bio-resonantie.

De onderstaande afbeeldingen zijn wat klein en vaag, maar als je er op klikt worden ze wellicht groter en scherper weergegeven. Of, als dat niet lukt, kan je ze downloaden – dat ook…