Kanker en Candida

Candida is een schimmelinfectie die bij veel mensen wordt aangetroffen (vooral Candida albicans). Het is een soort gist, waarvan de aanwezigheid eigenlijk normaal is, maar soms loopt het uit de hand, de gist wordt draderig, een soort schimmel, en dan is het niet gezond en veroorzaakt allerlei problemen. Candida-infectie komt voor bij de meeste kankerpatiënten.

Sommige onderzoekers brengen daarom ook kanker en Candida met elkaar in verband. Bij de toonaangevende website cancertutor.com is dit onderwerp (candida, maar ook andere schimmels) momenteel nog in studie. De vraag is of het probleem met candida bij kankerpatiënten een gevolg is van de kanker (zwak immuunsysteem), of een (mede)oorzaak…

Verstandig lijkt het op dit moment om in elk geval geen produkten met daarin gist te eten (ook geen broodproducten met gist dus), geen pinda’s en geen cashew-noten, en ook verder een regiem te volgen dat je zuivert van verontreinigingen als candida. Een goed anti-kanker dieet is al een hele stap op weg naar een verbetering. Ook de zapper van Hulda Clark (zie het Hoofdje links in de balk) bereikt goede resultaten met candida, evenals Rife- en aanverwante apparatuur.

Mocht je toch een gevoel hebben dat je méér wilt met candida (volg je instinct!), wend je dan tot een therapeut voor Bioresonantie bij jou in de buurt – dan kan je je op candida laten doormeten (type op Google in “bioresonantie” en je woonplaats/grotere plaats in de buurt – er zijn genoeg van zulke therapeuten te vinden).