Aloë Vera, Arborescens

Aloë Vera wordt vaak gebruikt als onderdeel van een alternatieve natuurlijke behandeling van kanker – zoals onder andere de kuur met Cesium Chloride. Aloë Vera is verder een prima toevoeging voor iedere kankerpatiënt – het bevat meerdere stoffen die goed zijn tegen kanker.

Aloë Vera is veilig in gebruik – het is een natuurlijk voedingsmiddel.

Bij problemen ten gevolge van chemo of bestraling kan Aloë Vera verlichting geven.

Tijdens chemo wordt het drinken van Aloë sap sterk aanbevolen!

ALOË ARBORESCENS

Aloë Arborescens is familie van Aloë Vera – maar dus niet precies het zelfde. De Aloë Arborescens heeft sterke anti-kanker eigenschappen en ik vond een recept voor een Aloë Arborescens kuur.

Neem 330 gram verse Aloë Arborescens bladeren – liefst van een plant van 4/5 jaar oud of ouder. Best lastig hoor, je zult moeten zoeken in tuincentra of op internet – ze schijnen te koop te zijn – hoewel 4/5 jaar oud wel moeilijk zal worden. Verder heb je nodig 500 gram zuivere honing (indien mogelijk rauwe, dus onverwarmde organische honing, donker bewaard) – en eveneens 5 eetlepels rum, whisky of grappa.

1. Was het Aloë-blad (of bladeren) en haal de doorns/scherpe puntjes er af. Snij de bladeren in stukjes.

2. Doe de stukje Aloë, de honing en de drank (whisky, rum, grappa) in een blender en laat 2 à 3 minuten draaien. Je krijgt dan een groene siroop. Bewaar deze siroop in een fles – liefst van donker glas – en zet deze fles in de koelkast.

Deze siroop moet je voor gebruik steeds goed schudden om alle ingrediënten goed te mengen. Neem 3x daags twee tot vier eetlepels van dit mengsel (begin met één eetlepel, volgende dag twee, bouw het langzaam op), een half uur vóór de maaltijden.

Deze kuur duurt minimaal totdat bovengenoemde hoeveelheid op is. Maar je kan doorgaan met volgende kuren – alleen moet er dan steeds 10 dagen pauze zijn tussen een kuur en de volgende. In de Aloë Arborescens zitten namelijk stoffen die zich niet teveel in je lichaam mogen ophopen.