Hulda Clark: zapper

(Kijk ook even bij het Hoofdje “Hulda Clark: zapper en kruiden”. Aan het eind staat hier een wel erg goedkope kant-en-klare zapper – misschien ook een idee).

Maar: voor wie geen of weinig geld heeft, en toch iets van electro-medicin wil doen, is er dus de mogelijkheid van de super-goedkope zapper.

Benodigdheden:

1) Elektriciteitsdraden van een oude lamp, de uiteinden aan beide zijden gestript zodat de draden blootliggen.

2) Tape, het liefst plastic tape, zoals voor elektriciteits-doeleinden.

3) Een 9Volt batterij. Dit is eigenlijk het duurste onderdeel. Een oplaadbare batterij is een goed idee – prijzig in aanschaf – maar dan heb je iets blijvends – als je een lader hebt. Maar een gewone 9V is dus okee.

4) Drie geleiders, bijvoorbeeld kleine metalen messen of lepels met dik handvat, of – helemaal mooi – drie stukjes koperen buis van zo’n 10 à 15 cm lengte en zo’n 2 cm doorsnede (ze hoeven niet even groot te zijn hoor!).

5) Zout water: neem ca. 150 ml water met daarin opgelost zo’n 3 dessertlepels zout of wat meer.

6) Een paar stukken keukenpapier of papieren zakdoekjes of servetjes.

 

1. Trek de lamp-elektriciteitsdraad uit elkaar zodat je twee aparte losse draden hebt.

2. Maak de uiteinden vast aan twee van de geleiders (= de metalen messen, of lepels, of stukken koperbuis) door middel van het tape.

3. Wikkel één geleider met elektriciteitsdraad er aan in een stuk van het keukenpapier, nat gemaakt met het zout water – dit als handvat.

4. Wikkel de geleider zonder elektrickteitsdraad ook in nat keukenpapier.

5. Maak de andere uiteinden van de elektriciteitsdraden vast aan de contactpunten van de 9V batterij door middel van de tape. Zorg dat de geleiders elkaar nu niet meer aanraken, dan verpest je de batterij.

6. Leg de derde geleider met elektriciteitsdraad ZONDER nat papier op een tafel en zet hem een beetje vast met wat tape aan de uiteinden.

7. Neem in elke hand één van de twee geleiders MET nat papier (slechts één heeft een elektriciteitsdraad er aan!).

8. Tik met de geleider ZONDER elektriciteitsdraad in je hand op de derde geleider MET elektriciteitsdraad die op tafel ligt (snelle tikken achter elkaar).

Zorg dat de geleiders met elektriciteitsdraad eraan elkaar niet aanraken!

En ziedaar: je zapt even goed als mensen die een zapper hebben – en het kostte je maar heel weinig!

Zap als volgt: 7 minuten zappen, 20 minuten rust, 7 minuten zappen, 20 minuten rust, 7 minuten zappen. Voor gezonde mensen die een onderhoudskuur doen is 1x daags zo’n sessie voldoende. Bij kanker en andere ziekten 3 à 4 maal daags.

Hulda Clark schijnt trouwens tegen het eind van haar leven gezegd te hebben dat mensen met ernstige aandoeningen als kanker ook onafgebroken langer konden zappen. Waarvan akte! (Ik las ondanks ergens: 2 uur per dag – best pittig!).