Therapeuten en links

Deze website geeft zo veel mogelijk informatie, met de gedachte dat wat je zelf kiest, waarschijnlijk ook het beste is voor jou. Daarom is de informatie ook zo uitgebreid mogelijk – en zo eerlijk en onbevooroordeeld mogelijk. Dat is makkelijk voor mij, omdat ik er persoonlijk ook niets aan verdien, en hopelijk makkelijk voor jullie, want dan valt er wat te kiezen.

Toch weet ik maar al te goed dat het – vooral als je begint op het alternatieve pad – best moeilijk is allemaal. Je staat er alleen voor, je bent vaak angstig of bezorgd, en het onderwerp is nieuw. Ik dacht in die fase ook: had ik maar een ter zake kundig iemand die mij op weg kon helpen.

Met deze gedachte heb ik een aantal adressen verzameld waar je terecht kan voor een stukje steun en begeleiding. Let wel: deze adressen hebben elk hun eigen expertise, en hun eigen ideeën over het alternatief behandelen van kanker. Het ene adres heeft bijvoorbeeld hyperthermie als voornaamste behandelmethode, het andere adres richt zich volledig op Rife- en aanverwante elektromagnetische apparatuur, weer een ander richt zich vooral op dieet, of op bepaalde kruiden en supplementen, of op de spirituele en emotionele kant van ziekte en herstel. Daarom: denk goed na wat JIJ wilt, want JIJ aanvoelt dat goed is voor jou. Ook als je een deskundige inschakelt, blijft dat staan!

Verder kan je natuurlijk ook combineren. Een goed dieet gaat samen met elke andere vorm van therapie, en het zelfde geldt voor alle vormen van electro-medicin, elektromagnetische therapie.

Auror Scalar technology B.V https://www.aurorscalartechnology.com/

Centrum vooral gericht op elektromagnetische therapie (Rife e.d.). Verder hebben ze ook speciaal samengestelde drankjes. Hier kom ik zelf al drie jaar, en ik ben er blij mee.

Genezend Vermogen klik hier: http://genezendvermogen.nl/

Over het algemeen hoor ik tevreden cliënten bij Henk Fransen. En hij gaat zelfs een behandelcentrum beginnen!  Aanbevolen dus.

Kliniek in Venlo: http://venlo.kankerbehandelen.nl/

Bij “Kuren in klinieken” geef ik ook het adres van deze onlangs geopende kliniek in Venlo.  Ik zet dit adres ook maar onder dit Hoofdje, want ik wil niet dat jullie het missen.

Toevoeging van Henk Fransen: Ik had bij deze kliniek onder leiding van Andre Hartel mijn ernstige twijfels (mede gezien feedback van cliënten). De kliniek is nu overgenomen door een Duitse arts. Deze man voelt stabieler en meer gedegen. Graag hoor ik meer over de ervaringen van patiënten die deze kliniek bezoeken.

Peter van Ineveld: http://www.althera.nl 

Peter van Ineveld is enthousiast geraakt over de toepassingen van medicinale paddestoelen. Naar zijn zeggen heeft hij al meerdere kankerpatiënten aardig kunnen helpen hiermee. Deze therapeut heeft dit tot zijn specialisme gemaakt.

http://www.oncologisch-adviesbureau.nl/

Ik kwam dit adviesbureau toevallig tegen – ik had er nog nooit over gehoord. Geen idee hoe ze het doen dus, maar als iemand het probeert dan zou ik graag de ervaringen horen.