MMS

Let op: MMS is een oxidant, dus niet nemen samen met anti-oxidanten. Laat er een minstens zo’n 4 uur tussen zitten!

MMS EN DMSO KUUR TRANSDERMAAL

Oftewel dimethylsulfoxide met chloordioxide (= MMS)

http://www.futurehealthtoday.com/ – Hier zijn precies de goede ingrediënten te krijgen – en het is het goedkoopste adres.

Er is ook een adres in Nederland – maar dan kom je wat duurder uit – ondanks de verzendkosten. Het Nederlandse adres is http://www.mms4u.nl/shop/nl  (Wel een heel goed adres trouwens, en je vindt er allerlei interessante mogelijkheden voor kuren met MMS en aanverwante producten.)

Koop: “Master Mineral Solution Kit” (1 fles MMS (28% natriumchloriet) en 1 fles citroenzuur, sterkte  50%, alsmede 1 fles DMSO Pharmaceutical Grade.

DMSO en MMS niet in aanraking laten komen met plastic – als het komt in plastic fles is dat speciaal plastic – maar alle andere soorten plastic zijn uit den boze…

Dit is een kuur waarbij je een mengseltje op de huid smeert. In principe zeggen ze 12x per dag smeren, om het uur. Ik ga 10x per dag doen, of misschien zelfs 8x, want anders wordt het me te lastig. Je mag tussendoor maar weinig eten, en bij 10x per dag en om 8 uur ’s ochtends beginnen zit je om 6 uur ’s avond aan tafel voor de hoofdmaaltijd. Dat lijkt me vol te houden. Of misschien is 8x nog fijner… , of 9x – ik zie wel.

Je mag ook nog minder vaak smeren – want het is maar net wat je aan kan

Om het uur, 12 maal in totaal per dag (of 10, of 9 of 8 of minder), doe je het volgende:

1) Doe DRIE druppels MMS in een klein glazen schaaltje, en vervolgens

2) DRIE druppels citroenzuur, en dan

3) roer ze door elkaar gedurende 3 minuten, geen plastic gebruiken. Je mag rustig roeren.

DAN

4) ZES druppels DMSO toevoegen (mag ietsje meer zijn, voel aan je lijf!, maar niet te veel), en

5) weer roeren gedurende 1 minuut.

TOT SLOT

Dit mengseltje meteen inwrijven op je arm, been, borst en/of rug. Het moet HEEL dunnetjes worden aangebracht.

Het lijkt allemaal weinig, maar je mag ABSOLUUT GEEN WATER toevoegen, op geen enkel moment!!! Deze kuur is verder ook heftiger dan je zou denken!

Je kan de MMS smeren op de plek van de tumor. Bij mij bijvoorbeeld de borst (longkanker). Maar niet doen als de tumor op een gevaarlijke plek zit – als er. bijv. iets zou kunnen worden afgeklemd. Er kan namelijk zwelling optreden.

Tijdens de twaalf uur (ik dus 10, of 8, evt. minder) dat je dit om het uur doet, drink je alleen water (liefst gefilterd – maar GEEN bronwater of zoiets). Verder eet je heel matig – gezond voedsel – net genoeg dat je geen onaangenaam hongergevoel hebt. Na de twaalf uur (ik 10 ,of 8, evt. minder) mag je een grotere maaltijd nemen – en eten zoveel als je wilt – mits het voedsel wel past in een gezond anti-kanker-dieet (geen suiker, vlees, tarwe, veel groenten en fruit).

Deze kuur wordt minimaal 4 à 5 weken doorgezet. De kuur kan worden herhaald. Het is ook mogelijk de kuur (veel) langer te doen trouwens. Aangeraden wordt het resultaat te “monitoren” via bloedonderzoek of zo (scans zijn niet zo goed voor je) – maar je kan ook zelf VOELEN hoe het met je gaat natuurlijk.

Het is mogelijk dat je uitslag krijgt van de MMS transdermaal. Dat gebeurde bij mij een beetje, en bij een vriendin nog wat meer. Bij ons beiden ging het om de wat tere huid midden op de borst. Die plek vermijden wij dus nu – maar we kunnen gelukkig op andere plekken wel MMS-smeren. Geen nood als je huid er helemaal niet tegen kan trouwens, je kan MMS ook oraal nemen, door de mond.

______________________________________________________________________

ORAAL (DOOR DE MOND)

Er is dus een orale vorm van deze kuur (via de mond) – maar via de huid wordt aangeraden. Echter, voor wie een gevoelige huid heeft die er niet tegen kan, uitslag overal, is er dus een andere optie – alleen veel mensen worden er misselijk van, het ruikt/smaakt namelijk naar chloor. Gelukkig is dat ook wel weer op te vangen door te beginnen met één druppel en door het te mengen met appelsap. Bij www.mms4u.nl kan je nadere info krijgen. Ook Linda van Linda’s blog heeft veel ervaring met MMS oraal – daar kan je precies lezen hoe het moet. Zie: http://mijnstrijdtegenkanker.wordpress.com/6-stappen-naar-genezing/hoe-gebruik-je-mms/

N.B.: er is ook een nieuwe vorm van MMS, CDS geheten, en daarbij kan je in 1x voor de hele dag genoeg maken – je hoeft dus niet elk uur te mengen. Dat is natuurlijk heel handig – alleen verkoopt men bij mms4u.nl het (nog) niet kant-en-klaar. Je moet die CDS zelf maken en dat is weer lastig (gedoe met flessen en een rietje). Zie hun website. CDS is trouwens alleen geschikt voor orale toediening van MMS, door de mond dus – je kan het niet gebruiken om op de huid te smeren.

______________________________________________________________________

Tijdens een kuur met MMS mag je geen anti-oxidanten nemen. Dus alle vitamines, supplementen etc. die je neemt moet je stoppen. MMS is namelijk een oxidant, dus het heft elkaar anders op. Eventueel kan je iets van vitaminen nemen in de avond, zeker 4 uur na de laatste MMS, maar pas er mee op dus, zo min mogelijk.

Deze kuur kan de werking van bloedverdunners versterken – niet daarmee combineren (dus ook niet met Budwig-papje, dat werkt bloedverdunnend).

Deze kuur kan ook de werking van reguliere medicijnen versterken. Dus matig daarmee en pas er mee op!