Bob Beck

Bob Beck (1925-2002) was een uitvinder die zich – net als Rife, Hulda Clark, Lakhovsky, Tesla en anderen – bezig hield met electro-medicin. Beck was doctor in de natuurkunde en professor aan de University of Southern California. Cancertutor.com noemt zijn protocol “misschien wel de krachtigste wijze van kanker alternatief genezen ter wereld”.

Het Bob Beck protocol richt zich op het verwijderen van kwalijke microben uit het lichaam via electro-medicin. Als deze kwalijke indringers weg zijn, wordt het immuunsysteem veel krachtiger en is het opgewassen tegen de kanker. Ik heb uit goede bronnen enthousiaste berichten gehoord over deze aanpak.

Centraal in het protocol staat de “Bloedreiniger”, “Blood Purifier: of “Blood Electrifier”. Deze “zapper” werkt met een 4 Hz wisselstroom (wisselt 4x per seconde). Deze Bloedreiniger doodt microben/virussen. Daar voegde Beck aan toe een “Pulserende Magneet” oftewel een “Magnetic pulser” – deze zorgt er voor dat ook microben die zich in het lichaam “verstoppen” – in beweging worden gezet en daarna vernietigd.

De “Blood Electrifier” + de “Magnetic Pulser” zijn het electro-medicin deel van het Bob Beck protocol. Daaraan toegevoegd wordt colloïdaal zilver en ozonwater (zie het Hoofdje links” “Colloïdaal Zilver, Goud e.d., en het Hoofdje links: “Zuurstof”, subhoofdje “Ozonwater”).

Volgens Cancertutor.com dient men hieraan toe te voegen een passend dieet – denk dan vooral aan veel groentensap en superfoods (zie het Hoofdje “Dieet”) . Samen is dit volgens hen een passende behandeling voor Statum IV kanker. Let er wel op dat de voeding heel alkalisch dient te zijn tijdens deze behandeling (d.w.z. “niet zuur-makend, basisch”). Zie ook het Hoofdje “Zuur-Basisch” hier links. Meet met pH-strips hoe de zuurgraad is.

N.B. Eet niet louter groene groenten, dan krijg je te veel vitamine K, en dat veroorzaakt bij sommige mensen bloedpropjes.

Supplementen e.d. liever niet nemen tijdens het Bob Beck protocol. Met lichte medicijnen kan men zonodig experimenteren, maar wees heel voorzichtig. Neem een kwartier na het Bob Beck protocol voor die dag een kleine dosis (bijv. 10% van de normale) van het medicijn. Als je de volgende dag hier niet ziek van wordt, neem dan 20% van de normale dosis, en blijf zo verhogen totdat je merkt dat het te veel wordt. Zo kan je uitvinden wat je wel en niet kan nemen samen met het Bob Beck protocol.

Experimenteer niet met zware medicijnen, en zeker niet met chemo. Deze gaan niet samen met het Bob Beck protocol.

Neem verder bij het Bob Beck protocol:

– geen andere alternatieve kanker-kuren

– liefst geen medicijnen (zie hierboven)

– geen pijn-medicatie

– geen bloedverdunners

– geen kruiden (ook niet in de maaltijd)

– geen knoflook, uien of soortgelijke producten

– geen asperine en soortgelijke “lichte medicijnen”

– geen vitamines – en zeker geen vitamine A

– geen supplementen, inclusief geen enzymen

– geen alcohol, drugs, koffie, thee e.d.

– niet roken

– niet voor zwangere vrouwen!

– niet voor mensen met een pacemaker

– en gebruik verder je verstand…

Drink verder veel water (o.a. ozonwater) om het lichaam te zuiveren. Absoluut geen frisdranken of kunstmatige zoetstoffen!

Het Bob Beck protocol kan niet samengaan met chemo of bestraling!

Gebruik altijd de Magnetic Pulser eerst, en zo 15/30 minuten later pas de Blood Electrifier. Dit is belangrijk. Gebruik ze NOOIT tegelijkertijd.

Het hele verhaal in het Engels over het Bob Beck protocol is gecompliceerd. Ik geef hieronder de websites op Cancertutor.com – in de hoop dat je er uit kan komen. Als je in de problemen komt met vertalen, kan je me mailen, dan kan ik wellicht met je meedenken.

Verder hier een link naar YouTube filmpjes die alles misschien nog wat kan verduidelijken:

http://www.youtube.com/watch?v=MkiX0jJJozk

http://www.youtube.com/watch?v=pMAGSvOwxJ0

Voor meer info dus:

http://www.cancertutor.com/Cancer02/BobBeck.html

(op bovenstaande webpagina staan ook onderaan specificaties volgens welke je je eigen Bob Beck Blood Purifier en Magnetic Pulser kan bouwen – voor de handige technici onder ons – of misschien iets om te gaan ondernemen? (Laat het me dan weten!).

http://www.cancertutor.com/Cancer02/BobBeck-BP.html

Het Budwig-papje kan wel samengaan met dit protocol, het kan ook tijdens het protocol worden gegeten.

Indien men is hersteld van kanker na het Bob Beck protocol, is het wel aan te raden te zorgen “dat het niet terugkomt”. Raadpleeg hiertoe het Hoofdje “Remissie/genezing” (zie links).

De prijzen van Bob Beck apparatuur zijn zo ongeveer 250 dollar voor een Blood Purifier (de firma Sota noemt dit een “Silver Pulser) en 350 dollar voor een Magnetic Pulser.

Ik geef twee aanbevolen adressen:

1) SOTA (werken met de originele Bob Beck specificaties): http://www.sota.com/

2) BioElectric (werken met een ander systeem, let op: iets andere instructies dan voor Sota): http://www.dragonfly75.com/eng/index.html

Let op: je moet er altijd wel een ADAPTER bij bestellen, zodat het werkt op ons stopcontact!

Ik vond verder een website in Duitsland waar men Bob Beck apparatuur verkoopt. Vraag wel naar een handleiding! Ik weet verder niets af van deze firma, maar het is natuurlijk wel lekker dichtbij:   http://www.mediverse.de/shop/index.php/cat/c37_Zapper—Frequenzgeneratoren.html/XTCsid/ed744fa615f7378c301fe9dd7b9dca7b    Deze firma verkoopt trouwens ook Hulda Clark zappers en zappers met Rife frequenties – en een combinatie hiervan. Klinkt interessant – maar ik heb over deze firma geen informatie uit andere bron dan deze website.

Zie ook over Bob Beck:   http://altered-states.net/index2.php?/cart/index.php?main_page=product_info&products_id=1406

Tot slot nog de mogelijkheid voor de handige elektronische knutselaars onder ons om zelf een Bob Beck apparaat te knutselen en zo heel wat geld uit te sparen (jammer genoeg dus niet voor mij…). De schema’s en instructies zijn te vinden bij  http://www.cancertutor.com/bobbeck-schematics/