Zeoliet

http://www.zeodetox.com

http://www.phdruppelskopen.nl (ook voor zeoliet dus)

http://www.bioplaneet.nl/Zeolietpoeder-p-312.html

http://www.scalahealth.com/Reinigend/Zeolite-HP-550-mg.aspx

Zeoliet is een een product uit vulkanisch gesteente (kristal). Het is een super-detox middel – dus altijd goed voor kankerpatiënten! Zo ontdoet zeoliet het lichaam van zware metalen, gifstoffen, ammonium en straling. Neem 2 of 3x daags een half tot een heel theelepeltje zeoliet-poeder in een glas water – goed roeren en opdrinken. Zeoliet is ook verkrijgbaar in capsules.

De moleculen van zeoliet zijn zó samengesteld dat er een soort hokjes in zitten met een negatieve lading – die trekken dan de positief geladen zware metalen in je lijf aan. Die zware metalen worden dan vervolgens in die hokjes opgesloten. Langs de natuurlijke weg raak je zo de zware metalen die je lichaam verontreinigen kwijt, alsmede gifstoffen, pesticiden, dioxinen, overtollige zuren, ammoniakverbindingen (ammonium/ureum), vrije radicalen, straling en vele andere schadelijke stoffen – ze worden opgeslagen en later op een natuurlijke manier afgevoerd en geneutraliseerd. Ook worden de enzymen die van binnenuit werken geactiveerd, en de stofwisseling gestimuleerd.

Zeoliet heeft nog een aantal andere voordelen. Zo is het een anti-oxidant, en het heeft een gunstig effect op de zuurgraad van het lichaam (dat laatste heb ik zelf geconstateerd als ik het nam, en wat later mijn zuurgraad mat met een pH strip).

Voor meer info over zeoliet: http://www.clinoptiloliet-zeoliet.info

Er zijn ook zeoliet-geïmpregneerde stenen verkrijgbaar: prima om water te zuiveren (doe er bijvoorbeeld een onderin je waterfilterkan). Deze stenen reinigen het water, maar geven geen zeoliet af in het water – dus je moet wel zeolietpoeder blijven gebruiken (los of in capsules).