Cesium chloride

Cesium chloride is een primaire kuur – vooral aanbevolen voor ernstige stadium IV kankerpatiënten. Deze kuur is ook geschikt voor ernstige patiënten die reeds chemo en andere behandelingen achter de rug hebben. Ik had zelf de kuur kort na mijn diagnose graag gedaan, maar zag toen geen mogelijkheden.

Ik heb sindsdien gezocht en gezocht, maar geen mogelijkheden gevonden om cesium chloride en bijbehorende producten te kopen in Nederland. De onderstaande website is dan ook in het Engels.

Wat doet Cesium chloride volgens cancertutor.com?

Het maakt kankercellen meer alkalisch (minder zuur dus)

Het beperkt de mogelijkheid van de kankercel om glucose binnen te halen (dus de kankercel wordt uitgehongerd)

Het neutraliseert het melkzuur (en dat maakt dat de cel zich ongecontroleerd gaat vermeerderen)

 

Ik raad allereerst aan te gaan naar deze website (helaas dus Engelstalig)

http://www.essense-of-life.com/

Daarop staan contact-gegevens. Je kan zelf opbellen. Vraag naar ene Larry (aangeraden door cancertutor.com).

Beschrijf de toestand van de patiënt, en vraag advies over hoe een kuur te geven met cesium chloride. Je wordt van daaruit wel verder geholpen. Ik wens je heel veel succes met deze kuur!!!

Over de financiële consequenties kan ik weinig zeggen. Ik vermoed dat het minimaal om enkele honderden dollars zal gaan – misschien iets meer…

 

Het cesium chloride protocol wordt aangeraden tezamen met een QRS machine (quantum resonance system). Te vinden op www.qrs.com/  Dit is een zeer prijzig geheel helaas, dan ben je er niet met een paar honderd!

Recentelijk ontdekte ik dat zo’n QRS machine waarschijnlijk het zelfde is als een PEMF apparaat (Pulsed Electromagnetic Field). Zie ook bij het Hoofdje links “Electromagnetische therapie (Rife e.a.)”.

Als je gaat naar een electro-medicin plek (zoek onder “Rife”), dan heb je volgens mijn idee deze machine er niet bij nodig. Maar als je geen gelegenheid hebt om naar zo’n plek toe te gaan, dan is aanschaf van zo’n apparaat sterk aan te raden als je serieus bent over het cesium chloride protocol.

WAARSCHUWING: Ik heb ook gelezen dat uitgebreid gebruik van een Frequentie Generator niet samengaat met cesium chloride. De hoeveelheid cesium chloride moet namelijk opbouwen in de cel, en een frequentie generator kan maken dat de Cesium Chloride uit de cel weglekt! Hier kom je dus terecht in details over verschillende vormen van electro-medicin. Mijn advies: ga bij deze combinatie altijd naar de website http://www.essense-of-life.com/ en bel die Larry voor advies. Dit is een kwestie voor experts!

___________________________________________________________________________________________

Ik vond een tweede website met een cesium chloride protocol, waar een compleet protocol met hulpstoffen en handleiding wordt aangeboden voor ruim $ 300,–. Zie

http://www.shopthewolfeclinic.com/protocols/cesium-chloride-protocol/

Tenslotte een derde website voor cesium chloride:

http://www.ablevitamins.com/catalogsearch/result/?q=cesium+chloride

___________________________________________________________________________________________

Veel succes gewenst. Laat me horen hoe het uitpakt als je dit doet, dat zou ik erg op prijs stellen!