Bil Henderson

De Amerikaan Bill Henderson is geen arts – maar bestudeert methoden van kanker alternatief genezen al sinds 1994 – toen zijn eerste vrouw stierf aan aan deze ziekte. Hij ontwikkelde een aantal ideeën over kanker waarmee hij nog altijd succes boekt. De ideeën van Bill Henderson komen voor een groot deel overeen met de algemene trend op deze website. Maar ik geef de drie oorzaken en de vier richtlijnen voor herstel die hij noemt hieronder even aan jullie door. Het is daarbij best een probleem om het werk aan je gebit aan te pakken. Maar goed, hier komt het dan…

Oorzaken van kanker

1) Het gebit: wortelkanaalbehandelingen en verkeerde vullingen.

2) Verkeerde voeding

3) Onopgeloste emotionele problemen – stress

Oplossingen

1) Versterking van het immuunsysteem

2) Zorgen voor voldoende zuurstoftoevoer naar de cellen (ik spreek op deze website hier ook over: kankercellen leven op suiker en haten zuurstof. Dus geef ze zuurstof en geen suiker! Simpel!)

3) Ontgiften. Dat kan met reinigingskuren, sappen, goede voeding, baden.

4) Het lichaam zo alkalisch mogelijk maken, omdat kankercellen gedijen in een zure omgeving. Ook hierover spreek ik elders op deze website: zie het Hoofdje “Zuur en basisch/alkalisch” hier links.

5) En dus een sanering van het gebit – en dat gaat tamelijk drastisch. Onder het Hoofdje links “Gebit” ga ik hier nader op in.