Colloïdaal zilver etc.

Colloïdaal zilver is gedestilleerd water met daarin heel kleine zwevende en elektrisch geladen zilverdeeltjes. De deeltjes zijn kleiner dan een virus (en kunnen hierin dus binnendringen om deze te vernietigen). Colloïdaal zilver is een product dat al van oudsher wordt gebruikt als desinfecterend en zuiverend middel. Men noemt het wel “een natuurlijk en onschadelijk antibioticum”.

Niet in te nemen tegelijk met andere medicijnen!

Zie wel de mogelijkheid van colloïdaal zilver met MSM (zie onder het Hoofdje “MSM”).

Colloïdaal zilver is online te koop bij http://www.ngcenergyhealing.com/  en verder bij meerdere andere leveranciers, meest online.

Voor handige lieden (ik dus niet) – die ook nog eens goed zijn in Engels, hierbij een link naar een beschrijving voor het zelf heel goedkoop maken van colloïdaal zilver. Laat me horen of het werkt – dat zou ik leuk vinden!

http://zapperplans.com/silverreport.pdf

Colloïdaal goud is gedestilleerd water met gouddeeltjes, en het zelfde principe geldt voor colloïdaal platina en indium. Deze middelen hebben invloed op het geestelijk zowel als het lichamelijk welbevinden. Door gebruikers geconstateerde resultaten zijn: Toename van het algemeen gevoel van welbehagen en van energie – Verbetering van de natuurlijke afweer tegen ziekte – Toegenomen vitaliteit en langer leven – Betere werking van klieren en overige organen – Minder ontstekingen en verlichting van pijn – Anti-depressieve werking – o.a. bij alcohol- en drugsverslaving.

Eveneens verkrijgbaar online bij http://www.ngcenergyhealing.com/