Simoncini

Dr. Simoncini in Italië heeft een kuur tegen kanker ontworpen die helemaal uitgaat van het gebruik van natriumbicarbonaat. Ik heb in Nederland en ook op internet wereldwijd natriumbicarbonaat vooral aanbevolen gezien als een “extra” tegen een verkeerde zuurgraad. Het gaat dan om hoeveelheden als 2x daags een half theelepeltje in een kopje lauw water – niet in te nemen vlak vóór of na het eten.

Dr. Simoncini gaat er van uit dat de hoofdoorzaak van kanker een schimmel is. De kuur gaat uit van een hogere dosis natriumbicarbonaat dan ons kleine kuurtje hierboven, en dan gegeven via een infuus. Men wendt bij zijn kuur zelfs technieken aan om het natriumbicarbonaat zo dicht mogelijk bij de betreffende tumoren te brengen.

Ik heb al gezegd: over de oorzaak van kanker heb ik persoonlijk geen mening. Het gaat mij erom, of het werkt. Dat schimmels iets te maken hebben met kanker – lijkt mij persoonlijk wel enigszins waarschijnlijk – maar zekerheid heb ik daarover niet. Je kan je trouwens ook afvragen wàt die intraveneuze natriumbicarbonaat dan doet: schimmels doden, of het lichaam uiterst basisch maken – of misschien wel allebei? Volgens berichten schijnt deze kuur echter wel regelmatig succes te hebben – maar net als eigenlijk voor alle kuren geldt ook hier: het is niet “de oplossing” voor iedereen.

Hieronder het contactadres, en een adres waar je het boek van Dr. Simoncini kan kopen.

http://www.curenaturalicancro.com/contact.html

http://www.cancerisafungus.com/buy-book-dr-simoncini.php