Hulda Clark: kruiden

Voor wie een echte studie wil maken van het werk van deze bijzondere vrouw: zij schreef een boek dat ook in het Nederlands werd vertaald: Hulda R. Clark: “Handboek voor zelfgenezing” (verkrijgbaar o.a. bij Bol.com).

Hulda Clark gaat er van uit dat de oorzaak van veel ernstige ziekten – waaronder kanker – moet worden gezocht in de aanwezigheid van parasieten en vervuilende stoffen in het lichaam.

Hulda Clark (1928-2009) was biofysicus. Zij ontwikkelde allerlei kruidenkuren voor reiniging van het lichaam van parasieten, schimmels e.d., een darmreinigingskuur, leverreiniging (meestal gecombineerd met gebitssanering).

Verder is zij vooral ook bekend om haar zapper! Een zapper is een klein kastje met daarin een hoeveelheid draden en verbindinkjes, alles werkend op een 9 V batterij. Er aan verboden zijn twee draden met daaraan meestal koperen buisjes of een ander geleidend “dingetje”. De buisjes omwikkel je met vochtig papier, dan neem je ze vast in je handen, je zet het apparaatje aan, en je “zapt”. Meestal doe je dat zappen 7 minuten, dan 20 minuten rust, dan 7 minuten zappen, dan weer 20 minuten rust, en tot slot 7 minuten zappen, en dan nog eens 20 minuten rust. Voor preventie van ziekten doe je dit 1x daags. Zwaar zieken doen het 3 à 4x daags. Hulda Clark schijnt trouwens tegen het eind van haar leven gezegd te hebben dat mensen met ernstige aandoeningen als kanker ook onafgebroken langer konden zappen. Waarvan akte! (Ik las ondanks ergens: 2 uur per dag – best pittig!) – dus voel wat voor jou het beste is.

De kosten voor een Hulda Clark zapper variëren zo van 150 tot 250 euro. Als je er een koopt raad ik je aan er één te nemen met daaraan verbonden een zappicator. Dat is een platformpje waarop je eten en drinken kan zetten (niet in metalen bakjes) – dit wordt dan magnetisch noord, en wordt ook gereinigd van diverse onzuiverheden (niet van zware metalen, gebruik daarvoor zeoliet).

Voor nadere info omtrent die zapper en ook verdere Hulda Clark behandelingen kan je je wenden tot o.a. http://www.huldaclark.tk en http://www.clarknederland.nl.

Er zijn ook allerlei andere verkooppunten voor zappers te vinden, maar er gaat waarschuwingen rond dat niet alle adressen even betrouwbaar zijn… en het moet natuurlijk wel werken….

Er zijn ook mogelijkheden om zelf een zapper te bouwen.

http://zapperplans.com/plans.html

http://www.youtube.com/watch?v=toIzQ7dwBVQ

http://www.frequencyrising.com/hulda-clark-zapper.htm

http://www.electroherbalism.com/Bioelectronics/HuldaClark/ZapperTips.htm

 

Of kijk onder het hoofdje “super goedkope zapper”: ook een mogelijkheid voor als je heel krap zit! Wel wat lastiger in gebruik, maar het kost je slechts heel weinig.

Wie voluit wil gaan voor Dr. Hulda Clark’s therapieën, moet wel zeer gemotiveerd zijn. Haar totale behandelingsplan bestaat uit dieet, zappen, kruiden, reinigingskuren (incl. gebit!) – maar ook een totale omslag in het verdere levenspatroon. Biologische toiletartikelen en schoonmaakmiddelen zijn een must. Een grondige reiniging van het huis – met oog voor de juiste verf, leidingen, isolatiematerialen etc. maakt dit alles geen gemakkelijke klus!

Gelukkig is er voor mensen die dit alles niet aankunnen (of niet kunnen betalen, dat ook) ook de mogelijkheid een zapper (met eventueel zappicator) aan te schaffen, en deze apparatuur te gebruiken naast andere therapieën en diëten.

Verder kan je het gebruik van de zapper dus goed aanvullen met Hulda Clark Kruiden. Zie daarvoor bijvoorbeeld de website http://www.huldaclark.tk.

 

Zeer recent vond ik een heel goedkope zapper: $ 10,–, plus $ 3,– voor verzending, plus $ 2,– extra voor adressen buiten de USA. In totaal dus $ 15,– – zeg maar € 11,–. Zie http://www.zapperplans.com/readymade.html

Dit zijn piepkleine zappertjes, maar als het werkt… Enfin, kijk maar, en laat het me weten als je er een koopt hoe het bevalt.