Elektro-magnetisch

Resonantietherapie (ook wel te vinden onder termen als “electro-medicin”, “energy healing”) is een elektromagnetische therapie die o.a. uitgaat van de gedachte dat microben een rol spelen bij het ontstaan en verspreiden van kanker (en ook voor heel veel andere ziekten, maar daar hebben we ‘t hier nu niet over). Grote namen in het onderzoek naar resonantietherapie en aanverwante therapieën zijn George Lakhovsky, Wilhelm Reich, Nikola Tesla (ja, die van de wisselstroom!), Hulda Clark (zie hier links een apart hoofdje), Antoine Prioré – maar de belangrijkste is toch wel Royal Rife. Alle pioniers in “electro-medicin” hebben geleden onder zware tegenwerking van de reguliere medische wetenschap en de overheid – zozeer dat er veel kennis over dit onderwerp verloren is gegaan – en zeker ook Rife. Toch is er gelukkig wel enige informatie beschikbaar gebleven, en tegenwoordig is er her en der weer resonantietherapie beschikbaar – vaak onder de benaming “Rife”.

De Rife-apparatuur richt zich op de frequenties van allerlei microben/ziekte-veroorzakers in het lichaam. De apparatuur is ingesteld zodanig, dat eigenlijk alle voorkomende ziekteveroorzakers worden opgeruimd. De juiste frequenties worden als geluidsgolven “losgelaten” op het lichaam, en de betreffende organisme worden vernietigd – eigenlijk net zoals een wijnglas kan exploderen door een bepaalde muzieknoot. Behandeling met Rife frequenties heeft geen bijwerkingen – alleen mensen met een pace-maker moeten er geen gebruik van maken.

In Nederland zijn een aantal mogelijkheden om op Rife gespecialiseerde therapieën te volgen. Deze therapieën zijn heel eenvoudig en zachtaardig: je gaat “gewoon” zitten en laat de elektromagnetische kracht over je heen komen – meer is niet nodig.

Persoonlijk ben ik een grote fan van resonantie-therapie. Samen met dieet en een magnetiseur-achtige genezer heeft dit volgens mij mijn herstel tot op heden bepaald.

Veel alternatieve experts raden resonantie-therapie (Rife) dringend aan, juist ook voor ernstige kankerpatiënten (stadium III en IV) – onder andere de toonaangevende website cancertutor.com (de grootste alternatieve kanker-aanpak website ter wereld) is hierover zeer enthousiast – maar natuurlijk is het ook een prima therapie voor mindere zware gevallen, gelukkig wel! Zie voor meer info: http://www.rife-healing.nl/

Er zijn slechts een paar adressen in Nederland waar men resonantie-therapie als “primaire-therapie” aanbiedt:

http://www.ngcenergyhealing.com (Veldhoven, uitgebreide apparatuur)

http://www.vital-energy.nl (Ten Boer, Groningen, uitgebreide zelf-gebouwde apparatuur)

http://www.teslaenergycenteramsterdam.nl (minder uitgebreide apparatuur)

In Volendam is een praktijk die behandeling aanbiedt met de GB-4000:

Over deze GB-4000 (frequentie-generator) zijn lovende berichten bij Cancertutor.com – dus zeker ook een aanrader. Ga naar http://www.farohealthcenter.nl/gb4000-rife-machine/ . Als je de juiste ziekteverzekering hebt is er hier de mogelijkheid om een bedrag vergoed te krijgen, en dat maakt het ook interessant. Kwestie van informeren dus. Ik zag trouwens op hun website ook allerlei andere behandelingen die de moeite waard lijken.

Er zijn verder zo her en der ook therapeuten in Nederland die behandeling met wat minder uitgebreide resonantie-apparatuur aanbieden. Ik heb helaas hun adressen niet (en houd me dus aanbevolen voor info). Wat je dan zoekt op internet is iets als een Multi-Wave Oscillator, of Rife-apparatuur. Als ik adressen vind, zet ik ze t.z.t. op deze website.

 

En ook zijn er veel therapeuten die een soort resonantietherapie aanbieden als aanvulling op diverse andere therapieën. Meestal is dit dan dus niet de primaire-therapie, maar een lichtere vorm.

 

Verwante vormen van therapie zijn bio-resonantie, BICOM en MORA (zie het Hoofdje hier rechts). Het is echter niet precies het zelfde. Details voeren hier even te ver.

RIFE FREQUENTIES GRATIS ALS AANVULLING OP ANDERE THERAPIEËN

Bij Rife Wave worden Rife-frequenties doorgegeven via de computer. Deze frequenties zijn volgens hun eigen zeggen niet sterk genoeg om op zich kanker te genezen – maar ze kunnen wel bijdragen aan genezing. Via de website kan je een gratis lichte versie van deze frequenties krijgen. Voor een klein bedrag extra kan je een zwaardere versie aanschaffen. (En als je het geld niet kan missen: als je ze eerlijk mailt over je situatie geven ze je de zwaardere versie ook wel eens gratis)… Ik heb sinds kort de zware versie en “zap” mezelf nu dagelijks via een koptelefoon met frequenties tegen kanker algemeen, longkanker en diabetes. In hoeverre het werkt kan ik jullie niet zeggen – het ging mij al redelijk goed vóór ik hier aan begon – maar ach, baat het niet, schaadt het niet… nietwaar…

http://www.rifewave.com/

Ook in Nederland zijn er plannen om Rife-frequenties via de computer door te gaan geven. Zodra hierover meer bekend is, zal ik het op deze website plaatsen.

ZELF AANSCHAFFEN VAN RIFE- EN AANVERWANTE APPARATUUR

http://www.meditecheurope.nl/produkten.php

Meditech Europe linkt door naar http://www.multiwaveoscillator.nl/content/view/14/33/lang,nl/

Meditech Europe (en de link naar multiwaveoscillator.nl, onder leiding van Hessel Hoornveld) verkoopt een multiwave oscillator (MWO) (Lahkovsky) waar ook Rife-apparatuur mee verbonden kan worden – maar ook andere electro-medicin producten, alsmede mogelijkheden tot het zelf maken van colloïdaal goud, zilver etc.etc. Ik vond lovende berichten op internet (o.a. van iemand met leverkanker die er op overleeft) – maar heb verder alleen de informatie op de website (best uitgebreid, daar niet van). Meditech Europe is wel een betrouwbare plek om iets te kopen: ik ken meerdere mensen die er dingen aanschaften naar tevredenheid. De MWO is wel behoorlijk prijzig – je komt gauw boven de 3000 euro, met uitloop naar boven de 6000 voor de meest krachtige en uitgebreide versie – maar dan heb je waarschijnlijk wel iets bijzonders in huis. Eerlijk gezegd: als ik dik in het geld zat, dan kocht ik er een – de afbeelding zag er goed uit. Vergeleken bij prijzen voor MWO’s in het buitenland is de prijs trouwens alleszins redelijk – dat ook.

Groot voordeel van Meditech Europe en Hessel Hoornveld in vergelijking met de leveranciers hieronder is natuurlijk dat het “dichter bij huis” is. Vooral als er mankementen zijn is dat veel eenvoudiger op te lossen dan bij een leverancier in Amerika. Ook zal de apparatuur meteen geschikt zijn voor ons voltage, zonder adapter-gedoe.

http://www.newhopetechnologies.com/frequencystore.htm

Hier is de internet-zaak aangeraden door Cancertutor.com – en dus redelijk betrouwbaar vermoed ik – een plek dus waar goede Rife apparatuur wordt verkocht. Niet zo goed als de zelfbouw-apparatuur die op twee plekken in Nederland beschikbaar is – dat weet ik bijna zeker van niet – maar goed, je hebt het dan wel in eigen bezit.

Met een “GB 4000 Frequency Generator” compleet met “MOPA Plasma Amplifier” heb je dus heel wat in huis. Aan te raden is ze op te bellen en zelf te praten over deze aanschaf (telefoonnummer op bovenstaande website). De kosten zijn niet gering: meer dan $ 4000,– ! En met leveringskosten vanuit Amerika zal het wel nog wat oplopen

Voor wie dit bedrag kan missen toch wel een aanrader – òòk als je naar één van bovengenoemde plekken voor resonantietherapie gaat. Voor de dagen dat je er niet heen kan bijvoorbeeld, en voor zoveel momenten dat je wel wat extra kan gebruiken.

Het is trouwens mogelijk hier nog krachtiger en uitgebreider apparatuur aan te schaffen, dan kom je op zo’n $ 25.000,– voor de zogenaamde Photon Genius. Deze kan gebruikt worden samen met chemo.

Zie http://www.photongenius.com/ (Skilling Institute).

Ook aangeraden, en toch weer iets minder duur de biocharger: http://www.biocharger.com/ ($ 10.000,–)

In combinatie met de biocharger wordt aangeraden de Photon Genie (dus samen te gebruiken).

Deze Photon Genie ($ 3.000)  is veel minder krachtig dan de Photon Genius – maar voor wie de biocharger en de Photon Genius niet kunnen betalen is het op zich toch wel een optie. De Photon Genius kan namelijk de hele dag aan blijven staan – kan onder de matras van de patiënt worden geplaatst – en dat scheelt dan weer. Photon Genie is ook te krijgen bij http://www.photongenius.com/

Let er wel op als je apparatuur koopt in het buitenland of je wel het juiste voltage en de juiste stekkers krijgt voor Nederland! Meestal is er geloof ik een adapter te krijgen..

PEMF APPARATUUR

Pulsed Electro-Magnetic Field Therapy is een andere loot aan de boom van electro-medicin apparaten. Op internet zijn ze te vinden in prijzen variërend van $ 350,– tot 12.000,–! Er zijn dus ook veel websites op internet die deze apparatuur aanbieden – maar ik heb geen idee wat wel en niet goed is. Het schijnt echter dat PEMF apparatuur het zelfde is als QRS (Quantum Resonance System) – en van deze apparatuur heb ik een naar mijn idee betrouwbaar adres (de bekende website cancertutor.com beveelt ze aan namelijk): http://www.qrs.com. Complete apparatuur kost daar zo’n $ 4000,–.

HOE WERKT DAT NOU, DIE ELECTRO-MEDICIN?

Omdat voor de meeste mensen dit fenomeen echt nieuw is, vertel ik hier even wat meer over.

Om alles 100% te begrijpen zou je waarschijnlijk iets als bio-medische wetenschappen moeten gaan studeren, alsmede iets van elektrotechniek – vermoed ik zo. Dat is dus voor de meesten van ons niet haalbaar – dus hier volgt een eenvoudige uitleg. Met dank aan Marcus Freudenmann van Truly Heal – daar haalde ik deze informatie.

Even kort om te beginnen iets over elektromagnetische krachten en waarom deze ook op ons lichaam invloed hebben.

De frictie/wrijving tussen de vloeibare kern en de harde korst van onze aarde, maakt dat deze een magnetisch veld om zich heen heeft (0-130 Hertz=Hz) (1 Hz = iets dat “tikt” 1x per seconde). Dat magnetisch veld beschermt ons tegen allerlei schadelijke kosmische invloeden. Wij als levende wezens vibreren mee met dat magnetisch veld, het is immers altijd en overal om ons heen – en hoe krachtiger het veld, hoe krachtiger ook wij. Wij functioneren op frequenties. Al onze organen en alle organismen in ons lichaam vibreren mee, maar dan wel met hun eigen, verschillende frequenties – de frequentie waarop zij “ademen” en functioneren. Hoe meer wij mensen ons verwijderen van de natuur – en het magnetisch veld – hoe slechter onze gezondheid; we worden energieloos. Dat merkten we heel extreem toen we astronauten de ruimte in zonden: ze kwamen totaal futloos terug en ontwikkelden allerlei gezondheidsproblemen. Men realiseerde zich dat astronauten als ze zich op een afstand van de aarde bevinden moeten worden “opgeladen” met lasers, met PEMF (Pulse Electro-Magnetic Field therapy) – opgeladen met allerlei frequenties waaraan ze in de ruimte tekort komen omdat ze zich buiten hun natuurlijke habitat bevinden.

De reikwijdte van de verschillende frequenties is zoals gezegd 0-130 Hz. 1 Hz is dus een heel lage frequentie.

1 tot max 60 Hz is de frequentie van de frictie/wrijving van de aarde (die frictie is ook te horen bij een aardbeving). Bij hogere frequenties krijg je je het zoemende geluid van electriciteitsdraden of het suizen van de wind – dat is 60 tot zo 300 Hz – en dat valt nog binnen onze natuurlijke beleving. Vervolgens komen de frequenties van TV’s, mobiele telefoons, magnetrons, Wifi – dit zijn veel hogere frequenties – voor ons niet meer natuurlijk – frequenties die stress veroorzaken voor leven. De magnetron bijv. vibreert met een frequentie die maakt dat er warmte ontstaat door wrijving – cellen worden geïrriteerd door de magnetron. Vervolgens komen we in het veld van zichtbaar licht. Licht is er altijd geweest – zie de zon. De lage frequenties waren er ook altijd. Maar alles er tussenin is uitgevonden door de mens in de laatste 100 jaar. Hoe deze niet-natuurlijke frequenties ons lichaam beïnvloeden is onbekend, maar het vermoeden bestaat dat de effecten vaak schadelijk kunnen zijn. Nog verder voorbij zichtbaar licht (zon) incl. ultraviolet, komen we in het veld van röntgenstraling, en straling van kerncentrales als Fukushima – dat zijn dan frequenties die de cellen totaal kunnen vernietigen.

Als we dan gaan kijken naar de apparatuur gebruikt bij de (alternatieve) behandeling van kanker (en ook andere ziekten), dan zien we apparaten met lage frequenties (PEMF – Pulsed Electro-Magnetic Field therapie) en Rife-technologie. Er is ook nog een vorm van therapie met hogere frequenties: hieronder vallen diverse vormen van licht-therapie alsmede lokale hyperthermie (waarbij lasers gebruikt kunnen worden). Deze twee laatste methoden zijn mij minder bekend en ik vermoed ook dat ze bij kankerpatiënten beter kunnen worden gebruikt door professionals. In grote klinieken zoals de Paracelsus-kliniek in Zwitserland worden naar zeggen al deze verschillende soorten electro-medicin in combinatie gebruikt. Dat lijkt me echt geweldig! (Maar heel duur, dat ook).

Ik richt me dus even op Rife (en daaraan verwante/daarvan afgeleide apparaten) en PEMF – en op hoe het zo ongeveer werkt.

RIFE: De meeste Rife-apparaten die je zelf kan aanschaffen komen met een mogelijkheid om een frequentie te kiezen (in te programmeren) die overeenkomt met je probleem – en dan doodt het apparaat de betreffende schadelijke micro-organismen in je lichaam. Bij veel Rife-apparaten horen een soort staafjes met plasma (geïoniseerd gas) – ze lichten op als je ze aanraakt – en je zet dan je voeten op metalen platen; zo gaan de frequenties door je lichaam. Je kan ook bepaalde pijn- of probleemplekken aanraken met de staafjes (bijv. aan weerskanten van de plek) en zo een specifiek gebied behandelen. Bij Rife apparatuur kan je soms ook glazen bollen aanschaffen met plasma – deze bollen zenden de betreffende frequenties uit – en deze gaan door de lucht en doordringen dan je lichaam (bij sterke apparaten kunnen dan meerdere mensen rond het apparaat zitten).

Bij de Rife-apparatuur is het vaak mogelijk meerdere frequenties na elkaar automatisch “voorbij te laten komen”, soms een stuk of 8, soms veel en veel meer. Als slechts één persoon gebruik maakt van de apparatuur, dan zullen alleen de voor die persoon benodigde frequenties worden ingesteld (of door een therapeut, of door de persoon zelf). Als meerdere personen van de apparatuur gebruik maken dan stelt men de apparatuur zo in dat alle eventueel noodzakelijke frequenties voorbij komen.

Rife-frequenties kunnen nooit schade toebrengen, dus je hoeft niet bezorgd te zijn of een bepaalde Rife-frequentie wel “jouw” frequentie is.

Of andere frequenties dan electro-medicin schade kunnen toebrengen hangt er van af – of je lichaam er iets mee kan of niet. De hogere frequenties van zaken als mobiele telefoons, Wifi, magnetron e.d. zijn zeker schadelijk. Nucleaire straling is dat nog meer. Maar lagere frequenties – vibraties die “aards” zijn – zijn juist altijd goed.

Onder normale (natuurlijke) omstandigheden zou ons lichaam in balans gehouden worden door aarde-frequenties en schadelijke micro-organismen zouden hierdoor worden tegengegaan. Maar ons moderne leven zet dit natuurlijke evenwicht zwaar onder druk. Wij worden omringd door kunststoffen, allerlei soorten straling, kunstlicht en wat al niet. Dan kunnen Rife- en aanverwante apparaten ons helpen. Ze geven de juiste energie en doden schadelijke micro-organismen die niet in het lichaam thuishoren.

Je kan dit soort apparatuur gebruiken voor allerlei ziekten en kwalen, tegen parasieten, Lyme, kanker en ga zo maar door. Je kan je ontlasting laten testen op foute bacteria – en naar aanleiding van het resultaat bepaalde apparaten instellen. Je kan vervolgens – als het een apparaat is dat met staafjes werkt – die staafjes op de betreffende plaatsen tegen je lichaam houden.

Voor allerlei soorten kanker zijn er speciale frequenties. Ze doden de schadelijke micro-organismen die iedere kankerpatiënt helaas legio bij zich heeft – en ze doden de micro-organismen in de kankercellen zelf.

Dit soort behandeling is niet eenmalig. Je doet het normaliter maanden en maanden lang iedere dag (of zo om de dag – afhankelijk van hoe krachtig de apparatuur is). Hoe langer je het doet, hoe meer je de balans in het lichaam terugbrengt.

Als je de juiste frequenties gebruikt, krijg je soms wel neven-effecten. Je kan hoofdpijn krijgen, misselijkheid, een griepgevoel. Dit is de zgn. Herxheimer-reactie oftewel ontgifting. Als je dat voelt moet je gewoon even stoppen of althans minderen en veel water drinken. Een bad, eventueel een klysma om kwalijke stoffen kwijt te raken – even ontgiften, zeg maar. Ga daarna weer beginnen en dan bijv. met maar 1 minuut per frequentie in plaats van 3 minuten (als je een apparaat thuis gebruikt). Of, als je elders Rife-apparatuur gebruikt, ga daar dan wel heen, maar wees (in overleg) wat voorzichtiger met het gebruik. Na enige tijd kan je het kalm aan weer opvoeren. Op den duur verdwijnen zulke effecten, als het lichaam weer meer in balans komt.

“Rife” e.d. is dus niet iets mysterieus, zoals mensen wel denken, maar een wetenschappelijk onderbouwde methode. En Rife is de basis van alle electro-medicin methoden die daarna kwamen.

Voor de demonstratie waarop ik dit verhaal baseerde gebruikte Marcus Freudenmann een BCX Ultra Rife Frequency Generator ($ 2.695). Zie http://trulyheal.com/product/bcx-ultra-fife-frequency-generator/  of bijvoorbeeld http://www.bioelectricsforhealth.com/

PEMF Pulsed Electro-Magnetic Frequencies. Ook hier worden frequenties gebruikt die overeenstemmen met de aarde-frequenties. Maar dit maal worden de frequenties niet gebruikt om schadelijke micro-organismen te verwijderen, maar om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren. In dit soort apparaten is ingebouwd een stimulering van zuurstofopname (en dat geeft detox en genezing), alsmede stimulering van de witte bloedlichaampjes en van alles dat het immuunsysteem maar kan versterken. En er zijn allerlei frequenties in te programmeren, voor bepaalde soorten cellen (bijv. botten, lever, ga zo maar door). Deze apparatuur helpt ook bijzonder bij pijn – het verzacht en geneest. Meestal komt de PEMF met een matje of matrasje er bij (groot of klein, je kan er zelfs op zitten, soms is er een spoel(tje).

De energie van deze apparaten wordt wel minder naarmate de afstand groter wordt. Maar als je het “matje” tegen je lichaam houdt krijg je een maximaal effect door het hele lichaam.

Een voorbeeld van een PEMF-apparaat zoals beschreven door Marcus Freudenmann is de Curatron XP Coil 1000 ($ 5.280). Zie http://trulyheal.com/product/curatron-xp-coil-1000/.

En dan heb je de PMT100 met spoel – geeft je alle frequenties ineens – dit is een heel duur apparaat ($ 19.900). Zie http://trulyheal.com/product/pmt100/ Een gezonde cel kan die “boost” van frequenties makkelijk aan, geen probleem. Ze worden er alleen maar krachtiger van. Maar kankercellen en ook alle andere zieke of afwijkende cellen kunnen dit niet aan, ze gaan kapot. Dit gebeurt niet ineens, maar over langere tijd met meerdere behandelingen per dag.

De Paracelsus-kliniek in Zwitserland schijnt o.a. met zulk soort apparatuur te werken.